• Domů
  • Blog
  • Youradio Talk v nové české verzi
Youradio Talk v nové české verzi

Youradio Talk v nové české verzi

  • 29. 12. 2020
  • Ostatní

    Poslech rádia už se lidem postupem času omrzel. Teď letí podcasty, v nichž vybíráte hudbu či téma, o něž máte skutečně zájem. Mezi mnoha aplikacemi dané umožňuje i Youradio Talk, které vylepšilo některé své funkce a zmodernizovalo svůj vzhled.

    Pod… co?

    Poslouchání podcastů je trendem poslední doby, který stále více nabírá na popularitě. Jde o pořady různého zaměření či hudebních žánrů, jež posluchač volí dle svého vkusu. Nemusí se tak obtěžovat s vytvářením vlastního playlistu písničku po písničce nebo poslouchat informace na téma, které ho vůbec nezajímá. Průkopníkem tohoto fenoménu není nikdo jiný než Apple. Google mu ale nyní úspěšně šlape na paty. Vylepšil totiž již tak do této doby dobrou aplikaci Youradio Talk nabízející tisíce hodin poslechu.

    Jednoduchá grafika i ovládání

    Youradio Talk zmodernizovalo svůj vzhled, přidalo jednoduché ovládání a několik užitečných funkcí, takže s přehledem konkuruje applovským podcastům. Ve svém profilu si nastavíte, jaké kategorie budete chtít odebírat, přičemž podle těch skutečně odebíraných pak appka doporučí další podcasty. V záložce Odebírané najdete seznam pořadů, Historie vám zase ukáže všechny, které jste si poslechli, Líbí se mi obsahuje ty, které si posluchač označil srdíčkem. Pomocí záložky si pak můžete uložit podcasty, které plánujete v budoucnu poslechnout.

    Nové funkce

    Skvělou novinkou, která appce do teď chyběla, je možnost offline poslechu. K němu stačí si daný pořad stáhnout a poslouchat bez zbytečného plýtvání mobilních dat. Pokud vám daný pořad připadne málo živý, můžete nastavit rychlejší přehrávání. Další skvělá vychytávka Režim spánku nastavuje časovač vypínající přehrávání. Nechybí ani záložka s lupou pro vyhledávání jednotlivých epizod či celých pořadů.

    Aplikace je dostupná pro iOS i Android, nechybí ani webová verze pro PC. Je svěží, moderní, intuitivní a nabízí zaměření na český obsah, což pro mnohé posluchače bývá velkým plusem. A poslední velkou výhodu skýtá cena – stažení i používání je totiž zatím zcela zdarma.

    O autorovi
    Soňa Hlaváčová
    Soňa Hlaváčová Redaktorka

    “Milovnice cestování, přírody a zvířat. Především psů a procházek s nimi. Důležitá je pro mne rodina, přátelství a radost z toho, co dělám. Psaní mě prostě baví. Řídím se podle životního motta: V jednoduchosti je síla.”