• Domů
  • Blog
  • Originální spojení Samsung a Vasky – slaďte mobil s teniskami
Originální spojení Samsung a Vasky – slaďte mobil s teniskami

Originální spojení Samsung a Vasky – slaďte mobil s teniskami

  • 12. 11. 2020
  • Ostatní

Co můžou mít společného boty s mobilním telefonem? Možná víc, než si myslíte. Dnes totiž může obojí posloužit také jako stylový doplněk. Originální nápad, jak sladit dva zmíněné prvky přineslo spojení Samsungu s českou obuvnickou firmou Vasky.

Nová společnost s tradičním odkazem

Vasky je mladá česká společnost soustředící se především na výrobu polobotek, ale v jejich nabídce najdeme také sandály, tenisky či kožené doplňky (peněženky, kabelky, klíčenky). Sídlí ve Zlíně a stejně jako slavný Tomáš Baťa i oni chtějí vyrábět kvalitní, stylové boty a oživit tím obuvnickou tradici města. V tomto ohledu jim hodně pomohl projekt T-Mobile rozjezdy či crowdfundingová sbírka serveru Hithit. A v mnohém jim může dopomoci také spolupráce se Samsungem.

Mintové spojení

Samsung dobře ví, že nestačí smartphony pouze nabušit funkcemi. Aby byly na trhu úspěšné, musí také dobře vypadat. Dokazuje to řadou mobilních telefonů Galaxy S20 FE, která je k dostání hned v šesti neokoukaných barevných provedeních (oranžová, červená, růžová, modrá, bílá, mintová). Právě mintová varianta (Cloudy Mint) je první pomyslnou vlaštovkou, která dala vzniknout teniskám Teny Mint. Postupně přibývaly i další barevné varianty, takže jsou nyní pod označením Teny k dostání již všechny barvy.

Jak tenisky získat?

Ručně vyrobené tenisky řady Teny v hodnotě 2 799 Kč můžete získat zdarma. Nejprve je nutné si zakoupit telefon Galaxy S20 FE u vybraných obchodních partnerů Samsungu, poté musíte do 14 dnů (nejpozději ale do 8. listopadu 2020) na stránce Samsung bonus vyplnit registraci, čímž získáte voucher s unikátním kódem. Daný kód poté vyplníte na stránkách obuvnické společnosti Vasky, kde upřesníte barvu a velikost bot. Následně vám tenisky budou zdarma zaslány na vámi uvedenou adresu. Tak co, sladíte si boty s telefonem?

O autorovi
Soňa Hlaváčová
Soňa Hlaváčová Redaktorka

“Milovnice cestování, přírody a zvířat. Především psů a procházek s nimi. Důležitá je pro mne rodina, přátelství a radost z toho, co dělám. Psaní mě prostě baví. Řídím se podle životního motta: V jednoduchosti je síla.”