• Domů
  • Blog
  • OpenCart podpora. Hledáte? Už nemusíte
OpenCart podpora. Hledáte? Už nemusíte

OpenCart podpora. Hledáte? Už nemusíte

  • 04. 07. 2020
  • OpenCart eshopy

Možná to znáte taky – založili jste si eshop a najednou se odevšad začínají rojit všelijaké hlášky, různé možnosti nastavení a někdy i technické potíže, kterým dostatečně nerozumíte. Jste přece obchodník, ne programátor, a tak hledáte někoho, kdo se vám o internetový obchod postará. Pokud jste se alespoň jednou dostali do této situace, následující článek je určen přímo pro vás.

OpenCart. To je, oč tu běží

OpenCart je eshopová platforma, která byla založena v roce 2007 a od té doby na ní bylo nainstalováno přes 550 000 eshopů napříč celým světem. Spadá pod opensource licenci, která umožňuje editaci zdrojového kódu a jeho šíření a distribuci. Zjednodušeně řečeno, základní verze se dá jakkoliv upravovat a rozšiřovat a co víc, veškeré editace je možné sdílet. Takto vznikají moduly, díky kterým mohou různí programátoři sdílet svá díla a rozšiřovat funkcionalitu systému a ano, i my se na vývoji podílíme.

Sečteno a podtrženo. Pro koncového uživatele jde o velmi jednoduchý a přizpůsobitelný systém, ideální pro začínajícího i velmi pokročilého podnikatele hledajícího platformu pro svůj internetový obchod. Nenáročný uživatel se spokojí se základní verzí a pár moduly, náročnější jedinci preferují vývoj přímo na míru. Ani jedna varianta není překážkou, koneckonců můžete mrknout, co se nám za poslední roky podařilo vytvořit.

Co všechno řešíme v rámci OpenCart podpory?

Tím, že eshop naprogramujeme, práce nekončí – o každý systém je třeba se starat a eshopy v OpenCartu nejsou výjimkou. Je samozřejmé, že každý majitel bude od svého internetového obchodu očekávat něco jiného, bude mít odlišné nároky a jiné problémy, s tím však přizpůsobivý eshopový systém počítá a my dle našich zkušeností taktéž. V rámci OpenCart podpory řešíme různé individuální klientské požadavky, vyvíjíme systém, zajišťujeme údržbu a celkově plynulý chod eshopu. Používáme při tom řešení, která sami vyvíjíme – jsme taktéž registrováni na OpenCart Marketplace, kde mimo jiné zveřejňujeme moduly z naší dílny.

Dejte nám vědět

Pokud máte eshop v OpenCartu a hledáte podporu, nebojte se nám ozvat, podíváme se na to. Jsme brněnská firma a rádi potkáváme naše klienty osobně, tudíž se můžete zastavit například na dobrou kávu. Pokud jste z daleka, nebojte, vzdálenost není překážkou – můžeme se spojit i telefonicky nebo online.

O autorovi
Kateřina Bílková
Kateřina Bílková Redaktorka

Mám moc ráda dechovku, svou flétnu, evoluční teorii a poezii. Jsem z venkova a ráda na tom hledám pozitiva. Odmala jsem chtěla psát. Od té doby se změnila moje gramatika a písmo, sen však zůstal.