• Domů
  • Blog
  • Obdivuhodný příběh česko-slovenské Strimy

Obdivuhodný příběh česko-slovenské Strimy

  • 18. 01. 2024
  • Ze života firmy

Znáte šicí společnost Strima CZ? Rádi bychom Vám představili našeho dlouholetého obchodního partnera, který se řadí mezi špičku ve svém oboru, a to nejen v Česku, ale i na Slovensku. 

Království šití v čele s panem Zubatým

Na samém začátku se jednalo o malý obchůdek čítající dva stálé zaměstnance. V té době zřejmě nikoho ani ve snu nenapadlo, že se jednou stane jedničkou na trhu. Dnes je česko-slovenská Strima zásluhou pana Zubatého největším tuzemským prodejcem šicích strojů. Ze dvou pracovníků se rozrostla na současný 25 členný tým a může se pochlubit nejobsáhlejším skladem šicích zařízení v naší republice. Pestrý sortiment je tvořen výrobky od více než 140 značek.

Co s nimi máme společného my?

Jako společnost STARTUJEME WEBY jsme vděčni za možnost spolupracovat s firmou takového formátu. Aktuálně spravujeme a vyvíjíme e-shop Strima CZ a Strima SK a zabýváme se online marketingovými aktivitami. Těší nás skutečnost, že o obdivuhodném příběhu Strimy napsal zpravodajský portál iDnes, který vyzpovídal ředitele společnosti pana Martina Zubatého. Článek doporučujeme jako příjemné čtení například k ranní kávě.

Dlouhodobá spolupráce je pro nás radostí i výzvou. Obdivujeme cestu, kterou česko-slovenská Strima v čele s Martinem Zubatým ušla za posledních 20 let, a těšíme se na další spolupráci.

O autorovi
Mgr. Dávid Sollár
Mgr. Dávid Sollár Manažer marketingové komunikace

    Příležitostní cestovatel a také milovník dobré atmosféry, klidu a zvířat. Také fanoušek několika sportů. Psaní mě baví, protože kreativitě se meze nekladou. Základem každého úspěchu je správná motivace.