• Domů
  • Blog
  • Měníme poskytované služby aneb novinky roku 2023
Měníme poskytované služby STARTUJEME WEBY

Měníme poskytované služby aneb novinky roku 2023

  • 06. 01. 2023
  • Ze života firmy

    Změna je život a vývoj je nezbytnou součástí pokroku. Respektive došli jsme k závěru, že od letoška učiníme pár změn. Proč? Důvodem je vyšší specializace a zkvalitnění našich služeb pro stávající i nové zákazníky.

    Koncentrace na vývoj webových řešení

    Nově jsou naše služby rozděleny na tvorbu WordPress webů, OpenCart eshopů a správu nebo-li provoz webů. Jde o logickou strukturu, která odpovídá našemu hlavnímu zaměření. Zbytek služeb jsme přebrali a zařadili pod položku Něco navíc, kam nově patří i marketing.

    Na marketingu nám záleží

    A budeme ho stále pro naše zákazníky realizovat. Pouze však na bázi dlouhodobé spolupráce u našich stálých zákazníků. Například jednorázové analýzy a konzultace budou tedy nově spíše výjimečnou záležitostí. Tím získáme čas a díky tomu lze jít více do hloubky právě u dlouhodobých marketingových realizací.

    Co z toho plyne?

    Současných zákazníků se situace nikterak nedotkne a poskytované služby obdrží ve sjednaném rozsahu. A jelikož nám odpadnou z portfolia některé okrajové kategorie, je možnost do budoucna čekat více času na IT požadavky našich klientů a hlubší spolupráce v oblasti online marketingu.

    Věříme, že uvedené změny jsou ku prospěchu celé komunity klientů STARTUJEME WEBY, s.r.o.

    Těšíme se na další společnou cestu.

    Ing. Petr Pokorný
    ředitel společnosti

     

    O autorovi
    Ing. Petr Pokorný
    Ing. Petr Pokorný Ředitel společnosti

    „Zakladatel společnosti, podnikatel, investor, milovník dobré kávy a cestování, občasný pisálek, fakturační optimista. Zde na blogu s železnou nepravidelností píšu o tom, co mi zrovna přijde pod ruku.“