• Domů
  • Blog
  • Jennifer Aniston způsobila kolaps Instagramu
Kolaps Instagram

Jennifer Aniston způsobila kolaps Instagramu

  • 23. 10. 2019
  • Ostatní

Servery Instagramu několikrát spadly v úterý 15. října. Nezpůsobil to běžný technický problém, ale nebývalý zájem fanoušků Jennifer Aniston o její nejnovější počin. Po dlouhém odolávání se totiž rozhodla založit si profil na této sociální síti, a vložila tam fotku (P)přátel.

Přátelé v seriálu i v životě

Přestože se herečka dlouho sociálním sítím stranila, nakonec zřejmě nevydržela tlak veřejnosti a založila si vlastní účet. Hned její první příspěvek způsobil poprask. Na Instagram totiž vložila fotku sebe s přáteli – a ne ledajakými. Uživatelé mohli vidět selfie Aniston s jejími kolegy ze známého seriálu Přátelé. Během několika hodin si získala miliony followerů, což způsobilo takový nápor, že aplikace hned několikrát přestala fungovat.

Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer jsou spolu s Jennifer Aniston hlavními postavami kultovního seriálu Přátelé. A těmi se stali také ve skutečném životě. Právě tito výše vyjmenovaní herci pózují na fotce, která způsobila nedostupnost hereččina profilu a stávkování sociální sítě.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Osobní přístup očividně vítězí

Celebrity si své účty zpravidla nechávají spravovat odborníky, aby na nich byly zveřejňovány jen ty nejkvalitnější fotky. U Jennifer Aniston tomu tak ale není, o čemž svědčí amatérský a trochu rozmazaný první příspěvek.  Lidský přístup i humor herečka projevila také v reakci na způsobené technické potíže. Ke komentáři přidala video, kde odhazuje mobil, aby už žádné další nesnáze nezpůsobila. Omlouvá se se slovy, že „to nechtěla rozbít“.

Fotografie zlomila světový rekord

Během první hodiny selfie získalo herečce 116 tisíc sledujících, za pět hodin jich už byl milion. Aktuálně má fotografie přes 14 milionů lajků. Tento enormní fanouškovský zájem Aniston zařadil mezi rekordmany v Guinessově knize rekordů, kdy získala první milion followerů za dobu 5 hodin a 16 minut. Tímto „výkonem“ porazila do té doby vedoucí královský pár Harryho s Meghan – téměř o půl hodiny.

Se zájmem o fotku se objevily také spekulace zmiňující pokračování seriálu. Ty nová rekordmanka ale vyvrátila s tím, že tato kapitola je již uzavřená. Co myslíte, není to škoda?

O autorovi
Soňa Hlaváčová
Soňa Hlaváčová Redaktorka

“Milovnice cestování, přírody a zvířat. Především psů a procházek s nimi. Důležitá je pro mne rodina, přátelství a radost z toho, co dělám. Psaní mě prostě baví. Řídím se podle životního motta: V jednoduchosti je síla.”