Czech Social Awards

Jak dopadly Czech Social Awards?

  • 10. 12. 2019
  • Ostatní

    Letošní anketa oceňující osobnosti sociálních sítí Czech Social Awards vyhlásila vítěze. Odtajnění výsledků proběhlo v prostorách Uhelného Mlýna a podle přítomných to byla pecka. Především díky vystoupení mnoha známých osobností.

    Tak pěkně popořadě, co jsou to Czech Social Awards?

    Anketa již čtvrtým rokem oceňuje originalitu, talent a kreativitu nejvlivnějších českých influencerů. Zúčastnit se jí může každý, kdo má aktivní český profil na sociálních sítích (v případě Go Global také anglický) a určitý minimální počet fanoušků.

    Letos proběhlo vyhlášení vítězů v sedmi kategoriích, z nichž šest mohli ovlivnit fanoušci a o poslední rozhodovala porota. Výsledky se veřejnost i vítězové dozvěděli netradičně mimo Prahu v Uhelném Mlýně v Libčicích nad Vltavou.

    Sedm statečných

    Své loňské vítězství kategorie Fair Play obhájil Kovy alias Karel Kovář. Proslavila jej parodie písně Despacito. Pravidelně přidává videa na svůj hlavní kanál Kovy, kde probírá různá aktuální témata.

    Kategorie Go Global vyhledává osobnost schopnou reprezentovat za hranicemi. Zvítězila modelka Jitka Nováčková, která bude Česko zastupovat ve světové verzi této ankety Global Social Awards.

    Inspiration & Influence ovládla Anna Šulc coby známá youtuberka, která baví nejrůznějšími vtipnými sketchemi či videi, kde radí v oblasti módy.

    Dalšími kategoriemi jsou Fun & Entertainment (vítězkou je fotbalová brankářka, zároveň také youtuberka Bára Votíková), Cosmo Objev roku (Jakub Gulab), Social Special Award (vítězka soutěže MasterChef Česko Kristína Němčková), poslední pak TelevizeSeznam.cz Video Talent (sesterské youtuberské duo A Cup Of Style).

    Akci vyhledaly známé osobnosti

    Vyhlašování výsledků Czech Social Awards si nenechala ujít řada známých osobností. Vystoupil například Cesár Sampson, Jakub Ondra, bubenička Nikoleta či rappeři Kali a Amco. Ceny předali Taťána Gregor Brzobohatá, Ester Geislerová, Hana Vagnerová, Barbora Strýcová a další. Večerem prováděly moderátorky Zorka Hejdová s Jitkou Nováčkovou. Jo, takový výčet zní fajn, nemyslíte?

    O autorovi
    Soňa Hlaváčová
    Soňa Hlaváčová Redaktorka

    “Milovnice cestování, přírody a zvířat. Především psů a procházek s nimi. Důležitá je pro mne rodina, přátelství a radost z toho, co dělám. Psaní mě prostě baví. Řídím se podle životního motta: V jednoduchosti je síla.”