• Domů
  • Blog
  • Huawei představuje novinky podzimní sezóny
Huawei představuje novinky podzimní sezóny

Huawei představuje novinky podzimní sezóny

  • 08. 10. 2020
  • Ostatní

Podobně jako společnost Apple, také Huawei se rozhodl představit novinky pro nadcházející sezónu v druhé polovině září. Online konference uvedla hned několik nových produktů, mezi nimiž sice chybí nová generace smartphonů, obdivovat ale můžeme jiná špičková zařízení.

Šestice novinek odhalena

Online konference proběhla 21. září a uvedla hned šestici nových produktů, mezi nimiž (jak už jsme v úvodu prozradili) smartphony nenalezneme. I přesto stojí novinky za zmínku. Jde o notebooky, bezdrátová sluchátka a chytré hodinky. Z uvedených produktů jsou pro Česko dostupné zatím pouze hodinky a sluchátka, které lákají především skvělou cenou.

Hodinky za pár kaček

Vlajkovým produktem se staly chytré hodinky Huawei Watch GT 2 Pro s 44 mm ciferníkem a tělem z titanu. K sehnání jsou ve sportovní (černý silikonový pásek) či klasické (kožený řemínek) variantě. Obsahují několik zdravotních senzorů, mezi nimiž nechybí například měření srdečního tepu, okysličení krve, měření kvality spánku či ušlá denní vzdálenost. V prodeji jsou za 7 999 Kč včetně DPH, což je za produkt s danými funkcemi cena velmi příznivá.

Dalším modelem jsou obdélníkové Watch Fit představující chybějící dámskou verzi předchozího typu. Jsou totiž o něco menší, takže pro drobnější ruku přijatelnější. Ani zde nechybí funkce kontrolující srdeční tep či okysličení krve. Navíc umí monitorovat 96 sportovních aktivit. V nabídce je trojice barev (černá, mentolově zelená či růžová) za opět velmi lákavou cenu 2 999 Kč.

Nejlepší nakonec?

Za pomyslnou třešničku na dortu můžeme označit luxusní bezdrátová sluchátka řady FreeBuds, která mají představovat špičku mezi danými zařízeními. Nesou označení Pro, což ukazuje, že nejde jen tak o ledajaký model. Pecky s krátkými nožkami nabídnou aktivní potlačení zvuku, výdrž až 7,5 hodiny, technologii NFC či možnost bezdrátového nabíjení. Jejich cena se vyšplhala na 4 999 korun včetně DPH. Jsme tedy zvědaví, co nabídnou i další novinky. Zatím by se ale vybrat dalo. Co myslíte?

O autorovi
Soňa Hlaváčová
Soňa Hlaváčová Redaktorka

“Milovnice cestování, přírody a zvířat. Především psů a procházek s nimi. Důležitá je pro mne rodina, přátelství a radost z toho, co dělám. Psaní mě prostě baví. Řídím se podle životního motta: V jednoduchosti je síla.”