• Domů
  • Blog
  • #8 Moje turbozáří, umřel Gott a Vánoce nepočkají
Pokorný Petr TITC noc Brno 2019

#8 Moje turbozáří, umřel Gott a Vánoce nepočkají

  • 14. 10. 2019
  • Podnikatelské postřehy

Tak jo, moje občasná rubrika směle pokračuje. Tentokrát na téma padajícího listí, aktuálních společenských témat a pracovního shonu.

R.I.P. Karel Gott

Umřel Gott. Víte to? Teda nejsem blázen, jasně, že víte. Když ze světa odejde nějaká celebrita nebo veřejně známá osobnost, vždycky si vzpomenu, jak budou za rok všichni říkat: „To není možný, že je to už tak dlouho“. U takových věcí člověk nejvíce pozná, jak ten čas letí. Zkuste si na tuhle metaforu vzpomenout třeba za rok přesně u Karla Gotta.

My zlatého slavíka trošku nešťastně zmínili v kampani pro ZLKL, kterou jsme vydali 25. září, tedy několik dní před zpěvákovým skonem. Z úcty ke Karlu Gottovi a pozůstalým jsme však celou akci zrušili. Nechceme se „vozit“ po trendu.

No nic, víte, co se říká… Škoda není peněz, ale dobrého člověka.

Turbozáří je real thing

Každopádně celé září mi fakt brutálně uteklo. Prostě člověk má někdy dny, kdy se pořád něco děje a tak nějak zapomíná na vše ostatní. Vlastně mi připadne, že poslední příspěvek jsem psal snad včera a on je to zase už měsíc (pozn. víc než měsíc!). Jasně, není to samozřejmě žádná tragédie, ale přijde mi dost scary, že čtyři týdny utekly jako jeden.

Krom přívlastku turbo může moje září vyjádřit ještě jedno slovo – stabilizace. Většina lidí se definitivně vrátila z dovolených, my měli čas probrat deep věci, nejrůznější projekty. Prostě vše si dobře „sedlo“. Osobně jsem nikam moc necestoval a tak nějak mi to ani nevadilo (když nepočítám nějakou tu Prahu plus pracovní čas v Tatrách). Přes prázdniny je člověk dost rozlítaný, takže je fajn občas přibrzdit.

Nové projekty a zase po roce, zmíním Vánoce

Teda ne po roce, spíš po měsíci, protože pár slov o svátcích klidu a míru padlo už v minulém příspěvku. No, každopádně připravujeme naše nové projekty na příští rok, plus do toho musíme stihnout vánoční shon. Zbývá 70 dní! No chápete to? To je fakt za rohem. Takže pokud váháte například s tvorbou péefek nebo s vánočními bannery na eshop, je nejvyšší čas zavolat. Každou jednotlivost posuzujeme dost individuálně, takže jsme schopni říct, zda zakázku do konce roku stihneme či nikoliv. Každopádně v listopadu i prosinci navýšíme pracovní kapacity na maximum, tak se držte, bude to jízda plná řádků kódu, grafických výstupů a marketingových kampaní!

Tak jo, to je pro dnešek všechno. Příště pokecáme v listopadu. Mějte se co nejlíp a díky, že to čtete!

P.P.

O autorovi
Ing. Petr Pokorný
Ing. Petr Pokorný Ředitel společnosti

„Zakladatel společnosti, podnikatel, investor, milovník dobré kávy a cestování, občasný pisálek, fakturační optimista. Zde na blogu s železnou nepravidelností píšu o tom, co mi zrovna přijde pod ruku.“